Johan Gerrets

Een rustige en vriendelijke Delftenaar die als alleenstaande vader samen met zijn dochters een levendig huishouden heeft. Johan is midden 30 en vind je in zijn vrije tijd vaak in de sportschool. Hij is bedreven in thaiboksen en Krav Maga, welke hij beiden al enkele jaren actief beoefent. Reizen komt er voor Johan te weinig van. Als hij dan toch op vakantie gaat is Azië een favoriete bestemming. De zon, positiviteit, ontspannen sfeer en de mogelijkheden om zich ook daar bezig te houden met zijn sport spelen hierin een belangrijke rol. Wat hem blij maakt is het leuker of makkelijker maken van de levens van de mensen om hem heen.

Johan, de trainer

“Je komt me onder anderen tegen als trainer bij trainingen die gaan over Verwarde of Agressieve Klanten. Juist door mijn persoonlijke achtergrond zijn mijn trainingen op dit vlak praktisch en direct toepasbaar. Ik help je om gespreksvaardigheden te verbeteren bij juist hele lastige momenten als je ‘normale’ omgangsvormen niet meer effectief zijn. Ook veiligheid, op zowel fysiek als mentaal vlak, is een onderwerp waar ik veel ervaring mee heb opgedaan. Daarnaast is het goed mogelijk dat je me treft in Leiderschapstrainingen. Doordat ik bedreven ben in zowel het trainen van groepen als het coachen van individuele mensen ben ik contactpersoon bij maatwerktrajecten waarbij Leiderschapsvaardigheden en coaching centraal staan.”

Johan is partner in Opstaan&Opvallen en heeft daarnaast nog zijn eigen merk Talent Trees. Verder is Johan een vaardig trainingsontwerper en draagt hij aan alle trainingsprogramma’s van O&O bij met zijn scherpe didactische blik.

Johan zijn ervaring
Johan heeft zo’n 10 jaar werkervaring in de psychiatrische zorg als persoonlijk begeleider binnen zowel de acute als de forensische psychiatrie.
Naast zijn trainerswerkzaamheden begeleidt Johan nu meer dan 7 jaar overlastgevende en (rand)criminele jongeren naar verbeterde leefomstandigheden en gedragsverandering als persoonlijk coach. Inmiddels verzorgt Johan al 8 jaar verschillende trainingen en maatwerkoplossingen voor klanten.

LinkedIn Profiel

De klant over Johan
Leon (43) Startend Leidinggevende in de zorg “ Een Big Boedha trainer waarvan ik heb geleerd om eerst te horen wat mijn team nodig heeft voordat ik hen overval met mijn ideeën. Ik heb geleerd ruimte vrij te houden voor inbreng van mijn teamleden en om op een andere manier mijn eigen ideeën in te brengen”

Miranda (38) Wijkopzichter bij een woningcorporatie
“ Ik had het idee dat ik rustig & kalm reageerde als ik verwarde klanten sprak. Na Johan zijn training realiseerde ik me dat ik juist te rustig was en veel eerder mijn grens moet duidelijk maken bij verwarde bewoners. Het helpt me nu heel erg dat ik snel een verschil kan maken in mijn gesprekstechnieken tussen bewoners die niet kunnen & bewoners die niet willen meewerken”

marija
Johan's motto

Waar niets mag mislukken, kan niets nieuws ontstaan.