Marija Bjelobrk

Marija is moeder van Tom, partner van Mark en dochter van Desa. “ Waar die achternaam vandaan komt? Voormalig Joegoslavië. Mijn moeder is een Servische die in de jaren 60 naar Nederland is gekomen als gastarbeider. Voor die keuze ben ik haar altijd dankbaar geweest! Ik kan me geen mooier land voorstellen om te wonen & te ondernemen. Ik ben hier heel gelukkig!” Vrienden omschrijven Marija als enthousiast, betrokken en liefdevol. “ In mijn vrije tijd geniet ik optimaal van mijn gezin. Of we dan wandelen & uitwaaien, naar de bioscoop gaan of koekjes bakken. Dat maakt me eigenlijk niet uit. Ik blijf gezond door regelmatig te sporten. Samen met mijn buurvrouw heb ik Float Fit ontdekt. Een intensieve workout in en op het water. Een aanrader!” Wat we niet mogen verklappen, maar toch doen: Marija is Netflix fan!

Marija de Trainer

Marija is een trainer die met humor & lef werkt. Haar spontaniteit helpt deelnemers om zich op hun gemak te voelen in de eerste minuten van een training. Ze maakt moeiteloos bespreekbaar wat in teams vaak onbesproken blijft.
Wat Marija kenmerkt is de hoeveelheid liefde die ze in de voorbereiding en uitvoering van haar trainingen stopt. Ze denkt aan details en weet mensen persoonlijk & individueel mee te nemen in een groepsproces.

“ Er schuilt in mij een Jurist die juist de grote lijnen en duidelijke regels zoekt. De combinatie tussen kennen & kunnen maak ik graag in maatwerktrainingen.”

Klanten kiezen voor Marija als trainer juist omdat ze niet werkt vanuit communicatietheorieën of rechtsregels. Ze is uitstekend in staat om de lastige situaties in uw team op te lossen met een recept dat voor iedereen te volgen is. Door haar passie voor het trainen wordt ingewikkelde materie vanzelf leuk en vliegt de dag voorbij.

Naast trainingen voor Opstaan & Opvallen heeft Marija een duurzame relatie met collega opleider Kjenning.
Hier verzorgt ze inhoudelijke Volkshuisvestelijke trainingen voor woningcorporaties. Wil je een vakinhoudelijke training van Marija volgen? De volgende trainingen staan ingepland:

Marija haar werkervaring
Na een korte start in de arbeidsbemiddeling is Marija in 2003 in de Volkshuisvesting terecht gekomen. Ze heeft gewerkt als teamleider, jurist, woonconsulent, verhuurmakelaar en projectleider. Het verbinden met klanten, collega’s, stakeholders en opdrachtgevers staat in haar hele carrière centraal. Marija kent de praktijk van haar deelnemers. Die verbinding met de praktijk gebruikt ze nog dagelijks in haar trainingen. Inmiddels heeft Marija meer dan 7 jaar ervaring als trainer. Ze heeft Opstaan & Opvallen in 2015 opgezet naast haar werk voor andere opleiders.

LinkedIn Profiel

Marija: de Eigenaar van Opstaan & Opvallen
“Ik heb vele verschillende rollen op een dag. Moeder, partner, trainer, collega, opdrachtnemer, adviseur & ondernemer. Het passeert allemaal op een gemiddelde dag en het is soms enorm schakelen. Ik merkte dat bouwen aan duurzame relaties in al deze rollen voor mij centraal staat. In elkaar investeren, iets voor elkaar over hebben en samen verder bouwen aan verbeteringen. Dat vind ik belangrijk in al mijn relaties.

Door het altijd zoeken naar de gezamenlijke verbinding is Opstaan & Opvallen ontstaan. Ik wilde een merk opzetten waar je echte kwaliteit kan inkopen. Een merk waar gelijkgestemde ondernemers elkaar versterken. Korte trajecten met een duidelijk leerdoel voor teams & deelnemers is altijd mijn doel geweest. Ik geloof niet in verandertrajecten die maanden of jaren in beslag nemen. Als je een te groot probleem aanpakt zie je vaak te weinig resultaat. Focus op het goede en de kleine verbeteringen met groot effect. Dat is waar we voor staan.

Inmiddels werk ik alleen met trainers waarbij je ziet dat trainen hun niche is. Mannen en vrouwen die van trainen ook daadwerkelijk hun beroep hebben gemaakt. Trainen is voor ons geen bijzaak. Het is onze essentie. Dat verschil merk je in onze didactische aanpak. Ons unieke samenwerkingsrecept maakt me elke dag blij. We vullen elkaar aan, werken vanuit persoonlijke kwaliteiten en hebben een Lean werkwijze die tot enorme kostenbesparing voor onze klanten zorgt. Ik werk niet meer! Ik volg mijn passie. Ik doe waar ik van nature goed in ben. Maak ik fouten? Genoeg! Daar leer ik het meeste van. Kom je ook bij ons experimenteren met fouten maken? Een training is een ideale setting om te bekijken wat je zelf anders kunt doen.”

marija
Marija's motto

“ Het is niet de vraag of we vallen, maar wanneer. Daarna is het de kunst om elegant op te staan!”