Soraya Rooijackers

Een Rotterdamse met Braziliaanse roots die inmiddels 7 jaar woont in het prachtige Nieuwegein samen met haar man en zoontje. Soraya geniet in haar vrije tijd van koken. Het uitproberen en genieten van lekker eten geeft haar ontspanning. Die bourgondisch levensstijl heeft ze meegekregen vanuit haar moeders kant die in Argentinië is geboren. Haar Zuid Amerikaanse roots zorgen ervoor dat gastvrijheid centraal staat in haar dagelijkse leven.

“Geluk zit in de kleine dingen. Omdenken en de mogelijkheden zien in plaats van de beperkingen maken gelukkig & tevreden.” Naast het tijd doorbrengen in de keuken is muziek een grote passie van Soraya. Ze luistert vaak naar Spotify en heeft daarnaast nog cassettebandjes, cd’s & een hele rij aan oude platen in huis die regelmatig gebruikt worden. Als het even kan gaat ze het liefst naar Brazilië op vakantie om familie te bezoeken en te genieten van het heerlijk klimaat en de vriendelijke mensen. Naast Brazilië is Italië een favoriete bestemming. Haar droom is om zich in Italië te vestigen met haar gezin en om oud te worden op z’n Italiaans.

Soraya, de trainer

Binnen Opstaan & Opvallen is Soraya de creatieve specialist. Haar interesse in en enthousiasme voor de menselijke kant van succes is een grote drijfveer voor haar trainingen. Ze heeft vakinhoudelijke kennis op het gebied van gedrag, communicatie, gastvrijheid, persoonlijke ontwikkeling en teamvorming. Soraya geeft je op een laagdrempelige en speelse manier inzicht in je eigen gedrag. Daarnaast leert ze je nieuwe vaardigheden te benutten die je van nature al bezit. Haar trainingen zijn naast inspirerend ook praktisch.

Naast haar werkzaamheden voor Opstaan & Opvallen heeft Soraya haar eigen merk MOOS. Trainingen gebaseerd op de modellen DISC en FISH zijn Soraya haar specialisatie binnen O&O. Daarnaast geeft Soraya trainingen die gaan over een klantvriendelijke behandeling, positieve communicatie en lichaamstaal. Samen met Marija Bjelobrk heeft zij speciaal voor teams die grote veranderingen doormaken een programma opgezet om snel tot effectieve samenwerking te komen. Interesse? Mail dan met Soraya.

Soraya haar ervaring
Soraya heeft gewerkt in de zorg als pedagogisch medewerker, kunstzinnig therapeut, coach en trainer. Daarnaast heeft zij ervaring in de hospitality, revalidatie, hotellerie.
Soraya is NLP-practitioner  en teamcoach. Ze is DISC gecertificeerd trainer. Voordat Soraya zich in 2008 op het trainersvak stortte heeft ze Kunstzinnige therapie gestudeerd. Soraya werkt voor diverse opdrachtgevers in de Zorg en Welzijnssector.

LinkedIn Profiel

De klant over Soraya
Jeannette, verpleegkundige (29) “ Een limerick als evaluatie schrijven. Wat een opdracht! Uiteindelijk beschrijft het de afgelopen drie trainingsdagen goed. Het was fantastisch! Ik heb nooit geweten dat ik zoveel onbenut creatief potentieel in me heb!”

Harry, vastgoedbeheerder (52) “Ik ben rood. Enorm rood. Dat zeg ik tegenwoordig als ik mijn zin wil doordrijven in een overleg tegen bewoners actief in onze bewonersraad. Zelfs die hebben hartelijk gelachen om een anekdote uit mijn DISC training. Ik heb geleerd om mijn talenten beter in te zetten en opener te zijn over mijn valkuilen. Dit helpt me zeker in het overleg met actieve bewoners effectiever te zijn. Nooit gedacht dat ik op mijn leeftijd nog zoveel over mijzelf zou kunnen leren.” 


vivian
soraya's motto

Mijn passie is om mensen te inspireren en organisaties verder te helpen. Niet door emmers vol te gooien met kennis. Juist door vonkjes aan te wakkeren!”