Vivian Janssen

Een geboren en getogen Limburgse met een lichte zachte G, die sinds 20 jaar in het mooie Brabant woont. Thuis is Vivian is de partner van Arno en de moeder van 2 dochters. Samen met hun hond Bicka zijn ze regelmatig te vinden in de bossen en duinen rondom Oisterwijk. Heerlijk wandelen, je hoofd leeg maken en zorgen voor de interne mens. Het gezin is druk bezet. Arno werkt bij een grote internationale organisatie en Vivian geeft trainingen aan verschillende klanten en onder verschillende merken. Vivian geniet in haar vrije tijd graag van een wintersportvakantie. “ Ik vind dat ideaal. Lekker buiten, bewegen en bezig zijn. Samen tijd door brengen” . Vivian is met grote regelmaat op de tennisbaan te vinden waar haar fanatisme boven komt drijven. Ook vindt ze het belangrijk om tijd met haar vrienden door te brengen. Zo wordt er in de weekenden uitgebreid en culinair gekookt door Arno terwijl Vivian zorgt dat er lekker wijn geschonken wordt.

Vivian, de trainer

“Betrokken en praktisch.” Zo luidt de laatste evaluatie van een O&O klant.
Vivian is bij uitstek de trainer die samen met de opdrachtgever zoekt naar kleine oplossingen die de onderlinge samenwerking in je team verbeteren.

Vivian geeft trainingen op het gebied van persoonlijke grenzen, elkaar aanspreken en conflictenmanagement.
Waar mensen samen werken wordt er gezocht naar verbinding. Als die verbinding er is, gaat samenwerken soepel en zijn teamresultaten vaak positief. Maar wat als die onderlinge klik ontbreekt? Of als je andere verwachtingen hebt in de samenwerking? Jij kunt je ook vast nog wel het moment herinneren dat je die ene collega had willen zeggen dat…….. Vivian leert je gebruik maken van die momenten. Door op vriendelijke en ferme wijze je boodschap over te brengen. Haar frisse blik maakt dat ze succesvol is bij het inhoudelijk begeleiden van groepen die veranderingen in hun werk moeten doorvoeren.
Vivian wordt door deelnemers omschreven als begripvol, vaardig en warm. Samen met haar is het een feestje om je lastige situaties te analyseren en te bekijken wat anders kan in je dagelijkse werk.

Vivian haar Ervaring
Vivian heeft jarenlange ervaring in de Corporatiebranche. Hierbij heeft ze inhoudelijk kennis gemaakt met de kracht van het succesvol managen van een conflict. Of de bom nu al gebarsten is, of dat je ver van tevoren in je samenwerkingsrelatie je grenzen leert stellen, je bent bij Vivian aan het juiste adres.

Na een training van Vivian kijk je anders tegen Conflicten aan. Ze reikt je handvaten aan die ervoor zorgen dat je gaat bouwen aan een gezamenlijke oplossing zonder zelf al het harde werk te moeten doen.

LinkedIn Profiel


vivian
vivian's motto

“Een conflict is niet negatief of positief. Het is een situatie. Zie conflicten en verschillende inzichten als waardevol en deze situaties helpen je ontwikkelen en groeien!”